Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Tervetuloa Taikapuistoon!



Päiväkoti Taikapuiston perusajatuksena on tarjota haapavetisille lapsille virikkeellistä varhaiskasvatusta. Lapset pääsevät päivähoidossa harrastamaan. Harrastaminen on lasten kannalta parasta toteuttaa silloin kun he ovat virkeimmillään eli päivällä. Taikapuisto tarjoaa lapsille musiikki- tai liikuntapainotteista varhaiskasvatusta, esiopetusta sekä virikepaikkoja eri-ikäisille lapsille.

Päiväkoti Taikapuisto sijaitsee aivan Mäkirinteen koulukeskuksen vieressä. Tämän vuoksi päiväkoti on ihanteellinen iltapäivähoitopaikka pienille koululaisille.

Taikapuiston liikuntapainotteisessa ryhmässä lapset voivat touhuliikkua ja leikkiä yhdessä, harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja sekä ratsastaa.

Musiikkipainotteisessa ryhmässä lapset pääsevät tutustumaan soittimiin, rytmeihin ja lauluihin leikkien kautta. Musiikkiliikunnan ja muskarin myötä lapset tutustuvat musiikkiin monipuolisesti.

Taikapuiston ryhmät ovat sisarusryhmiä eli perheen eri-ikäiset lapset saavat olla päivähoidossa samassa ryhmässä.

Päiväkoti Taikapuisto

Urheilutie 62,
86600 Haapavesi

044 3281 896
vuokko.vinberg@pilkepaivakodit.fi



Päiväkoti Taikapuiston toiminta siirtyi Pilke päiväkodeille elokuussa 2017. Lue tiedote aiheesta täältä

Tutustu Pilke päiväkoteihin täältä

Päiväkoti Taikapuisto Oy, Urheilutie 62, 86600 HAAPAVESI, Puh. 044 3281896

  näytä normaaliversio » Ylös